PÉCSI HÍRHATÁR - Semmi nem dőlt el!

PÉCSI HÍRHATÁR
   
 2024.04.18.
 Csütörtök
Ma Andrea napja van.
Holnap Emma napja lesz.
   EUR árfolyam
   ;/Rate Ft
   CHF árfolyam
   ;/Rate Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 19. 21:57     


Semmi nem dőlt el!
Nyilvánosságra került egy érdekes interjú Dárdai Pállal.

(jegyzet)Egy nyilvánosságra került interjú szerint Dárdai Pál elvileg ugyan elköszön a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitányi posztjától, azonban a gyakorlatban korántsem ilyen egyszerű a helyzet.


Jómagam hajlok arra, hogy a Hertha honlapján elérhető beszélgetés nem most készült, de mostanra időzítették a német kollégák, azt a látszatot keltve, mintha az interjú friss lenne. Nem lennék ezen meglepve! És akkor Udo Ulfkotte, német sajtóról, az abban használatos érdekes újságírói technikákról szóló könyvéről még nem is beszéltem és nem is fogok, mert az már kőkemény politika lenne, amit ugye a sporttal összekeverni az esetek túlnyomó többségében nem szerencsés. Csupán annyit hadd jegyezzek meg, hogy nem tartom kizártnak, hogy a sport terén is alkalmaznak érdekes újságírói húzásokat! Még egyszer mondom, a Dárdai-interjú nem biztos, hogy friss, inkább egy, szeptemberben készült beszélgetésről lehet szó. Na, de térjünk vissza a magyar labdarúgó válogatottnál fennálló kapitánykérdéshez!


Dárdai Pál távozását a magyar sajtó tényként kezeli, ami hiba! Ugyanis hallgatva a tegnapi, meccs utáni sajtótájékoztatót, ott egyértelműen kiderült, hogy semmi nem dőlt még el ez ügyben. Maga az érintett úgy nyilatkozott, hogy a következő két hétben a családjával, a Hertha vezetésével és Csányi Sándor MLSZ-elnökkel is szeretne konzultálni. Érzi a magyar közvélemény részéről felé áradó szeretetet, érzi maga mögött a magyar futballtársadalom túlnyomó többségének támogatását. Dárdai szavaiból ki lehetett venni, hogy szíve szerint hazajönne, az esze viszont azt mondja, menjen vissza Berlinbe. Nagyon érdekes az is, ahogy az elmúlt 2 hónapban Michael Preetz, a Hertha – előző cikkben már említett – sportigazgatója nyilatkozott saját alkalmazottjáról. Szeptemberben még lenéző, már-már megalázó stílust megütve azt mondta, hogy részéről nem tartja alkalmasnak Palit magyar szövetségi kapitánynak, tegnap délelőtt pedig elképesztő magabiztossággal állította, hogy Dárdai Pál vissza fog térni Berlinbe. De maga az érintett nem zárta ki ennek ellenkezőjét sem, biztosat továbbra sem mond!


Szóval elég érdekes, hogy Dárdai Pálon kívül a sajtó néhány munkatársa és a Hertha illetékes vezetője milyen jól ismeri Dárdai Pál szokásait, érzéseit. 1997 óta Pali csak nagyon ritkán járt Magyarországon, ünnepek alkalmával, vagy akkor, ha meghívták a magyar válogatottba játszani! Könnyen lehet, hogy most úgy dönt, hogy hazajön. Aztán az is lehet, hogy nem. Egy dolog biztos: semmi nem dőlt még el! Minden más csak az újságírók és a villámgyorsan futballszakértővé avanzsált pénzember, Michael Preetz képzeletének szüleménye, szóval várjunk! Mert nem eszik forrón a magyar kását sem!                                                                                   (Haász Rudolf)


További hírek

  Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
2024. 04. 18. 21:05 pecsi-hirhatar.hu
  Középpontban az okosotthon
2024. 04. 16. 21:09 pecsi-hirhatar.hu
  Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
2024. 04. 13. 22:04 pecsi-hirhatar.hu
  Április 11. a Parkinson betegek világnapja
2024. 04. 11. 22:55 pecsi-hirhatar.hu
  A versek veszik birtokba a várost
2024. 04. 09. 21:59 pecsi-hirhatar.hu
  Kiemelt elismerés a Pécsi Tudományegyetem innovációjának
2024. 04. 06. 20:40 pecsi-hirhatar.hu
  Magyarok az unió építési piacán
2024. 04. 05. 08:50 pecsi-hirhatar.hu
  A baj nem jár egyedül
2024. 04. 02. 21:28 pecsi-hirhatar.hu
  Tavaszt hozó húsvét
2024. 03. 31. 03:32 pecsi-hirhatar.hu
  Húsvétvasárnap óraállítás
2024. 03. 30. 02:34 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport