PÉCSI HÍRHATÁR - Több mint három évtizede a munkaerő-szolgáltató piacon

PÉCSI HÍRHATÁR
   
 2024.06.14.
 Péntek
Ma Vazul napja van.
Holnap Jolán napja lesz.
   EUR árfolyam
   ;/Rate Ft
   CHF árfolyam
   ;/Rate Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 05. 21. 17:39     


Több mint három évtizede a munkaerő-szolgáltató piacon
A Dél-Dunántúlon terjeszkedik a közép-kelet-európai régió munkaerő-szolgáltató piac meghatározó szereplője.

Összeolvad a WHC és a pécsi Állás-Pont ezzel a térségben  a dolgozni vágyó felnőttek, diákok és nyugdíjasok előtt számos munkalehetőség nyílik meg.

A teljes egészében magyar tulajdonban lévő WHC több mint három évtizedes szakmai múlttal rendelkező nemzetközi HR nagyvállalatként a közép-kelet-európai régió meghatározó piaci szereplője. A  dinamikusan fejlődő cégcsoport újabb mérföldkőhöz érkezett: tovább erősíti pozícióját ezúttal a Dél-Dunántúlon. A 20 éve működő pécsi Állás-Pont ugyanis beolvad a cégbe.


A hazai gazdaságpolitika beruházás-ösztönzési folyamatait támogató döntés révén a WHC nemzetközi működésének, szakmai tapasztalatának és méretének köszönhetően a térségben dolgozni vágyó felnőttek, diákok és nyugdíjasok előtt számos munkalehetőség nyílik meg. Emellett a minősített munkaerő-szolgáltató olyan teljeskörű, innovatív szolgáltatásokat is kínál, mint például a nemzetközi toborzás, vagy a digitalizált HR folyamatok, amik jelentős előrelépést és hatékonyságnövelést hozhatnak a régió munkaerőpiaci szereplői számára.


Mint Berta Péter a WHC tulajdonosa, ügyvezetője elmondta, az elkövetkező hónapokban kemény munka vár az Állás-Pont tulajdonosaival közösen rájuk, annak érdekében, hogy minél hamarabb a WHC égisze alatt működhessen tovább a pécsi, a baranyai, illetve a dél-nyugat dunántúli régió munkaerőpiacának kiszolgálásáért működő egység. Kitért arra is, mind a két HR szolgáltató az emberi értékekre épülő munkaerőpiacot teremtsenek.


Mindehhez Jásper Péter, az Állás-Pont tulajdonosa a következőket fűzte hozzá, már hosszú  ideje kereste azokat a lehetőségeket, amivel még hatékonyabban tudja kiszolgálni a partnereit, digitalizálni és szélesíteni a szolgáltatási palettáját. Szólt arról is, tudatosan  készült arra,hogy ezeket a fejlesztéseket egy tapasztalt, nagymúltú, piacvezető cég támogatásával valósítsa.  


A WHC magyar multinacionális vállalatként nemcsak hazánkban, hanem összesen1 tíz országban- - Adriai régió, Szlovákia - 9000 embert foglalkoztat és több mint 1500 vállalatot szolgál ki. Komplex HR-szolgáltatásai között megtalálható fizikai és szellemi munkaerő kölcsönzés és közvetítés, nemzetközi toborzás, bérszámfejtés, mentoring, diák-, nyugdíjas- és kismama szövetkezeti foglalkoztatás, valamint rehabilitációs munkaerő közvetítés egyaránt.


A cégcsoport hosszú távra tervez. Stratégiai építkezésében fontos lépés terjeszkedése a Dél-Dunántúlon,  amellyel elsődleges a régió gazdasági és munkaerőpiaci helyzetének javítása, mind a munkáltatói, mind pedig a munkavállalói oldalon.


További hírek

  Nagy csata várható a bajnoki pontokért
2024. 06. 13. 21:24 pecsi-hirhatar.hu
  A pontosabb diagnózist segítik
2024. 06. 13. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  Három futballpályányi napelemet kapcsoltak be
2024. 06. 12. 20:42 pecsi-hirhatar.hu
  Trianon – egy magyar táncelégia
2024. 06. 10. 22:05 pecsi-hirhatar.hu
  Íme a meglepetés...
2024. 06. 10. 21:44 pecsi-hirhatar.hu
  Felavatják a Boros Misi Zeneligetet a Bőköz Fesztiválon
2024. 06. 09. 20:46 pecsi-hirhatar.hu
  Körbejárható lesz a Pécsi-tó
2024. 06. 08. 21:03 pecsi-hirhatar.hu
  Graffititől a street artig
2024. 06. 04. 02:47 pecsi-hirhatar.hu
  Letartóztatás pénzmosás bűntette miatt
2024. 06. 03. 21:20 pecsi-hirhatar.hu
  Csaknem hárommilliárd forintos fejlesztés Pécsen a gyerekklinikán
2024. 06. 02. 20:49 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport