. Ma Ervin napja van.
A feketepiacon három milliót fizetnének érte
2018-11-17 21:00:17
A feketepiacon három milliót fizetnének érte

A feketepiacon három milliót fizetnének érte

Amfetamint, valamint marihuána-, és MDMA-gyanús anyagot találtak jelentős mennyiségben egy pécsi férfinél  - adta hírül a police.hu.


A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy pécsi férfi ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint egy általa használt garázsban kábítószert tárolt. Elfogásakor, ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök  zsebében három – fehér porral teli – amfetamint tartalmazó alufólia-csomagot találtak.


A nyomozók ezt követően átvizsgálták a 36 éves férfi garázsát, s átkutatták a lakását. Ezeken a helyeken összesen 737,8 gramm marihuána gyanús szárított növényi törmeléket, 39,7 gramm MDMA-gyanús tablettát találtak, valamint 750,4 gramm fehér színű, masszaállagú anyagot is, ami amfetamin az elsődleges vegyészszakértői vélemény szerint. A lefoglalt kábítószergyanús anyag – súlya alapján – feltehetően meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke összesen több mint hárommillió forint.


Ezen felül a házkutatás során a rendőrök lefoglaltak  a kábítószer adagolásához és porciózásához szükséges eszközöket, az amfetamin mennyiségének növeléséhez alkalmazott anyagokat, a kannabisz termesztéséhez használt berendezéseket, telekommunikációs eszközöket, valamint több mint egymillió forint készpénzt.


A gyanúsított előzetes letartóztatásába helyezése mellett  a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája szakértők  bevonásával folytatja a nyomozást.

Utoljára frissítve: 2018-11-17 21:02:40

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
Bővebben >>