. Ma József napja van.
A kábítószert nemcsak a hátizsákjában vitte....
2020-05-24 20:39:34
A kábítószert nemcsak a hátizsákjában vitte....

A kábítószert nemcsak a hátizsákjában vitte....

Pécs határában, Árpádtetőnél a hátán két és fél kilogramm kábítószerrel nekiütközött az előtte haladó autónak egy motoros.

 

A police.hu tájékoztatása szerint a szombat délután Áprádtetőnél egy motoros balesetet szenvedett és  a mentők kórházba szállították, ahonnan később bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a sérült hátizsákjában kettő, tégla formájú, nejlonzacskóba csomagolt tömböt találtak, amelyekben valószínűleg kábítószer van.

A kiérkező rendőrök a kórházban az egyenként több mint egy kilogrammos csomagon elvégezték a gyorstesztet, ami kokaint mutatott ki mind a kettőben  A több mint 2,5 kilogramm kábítószergyanús anyagot lefoglalták, amelyek feketepiaci értéke elérheti az akár 50 millió forintot is.


A férfinál elvégzett gyorsteszt is amfetamint és kokaint mutatott ki a szervezetében. Ezt követően a 43 éves  nádudvari férfit  a rendőrök még a kórházban  kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését elismerte. A gyanúsítottat  a helyszínen őrizetbe vették, intézkedtek a folyamatos őrzéséről és kezdeményezték letartóztatását.


A férfi  lakásán megtartott házkutatás során informatikai eszközöket és vagyonbiztosítás céljából egy nagy értékű személyautót is lefoglaltak a nyomozók. A 43 éves nádudvari  férfi ellen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása miatt indított nyomozást  a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Utoljára frissítve: 2020-05-24 20:40:11

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Egyetemi Borbirtok és a Pécsi Nemzeti Színház együttműködése új szintre lép.
Bővebben >>