. Ma Ervin napja van.
Állja a vihart és a fagyot
2015-06-22 08:54:48
Állja a vihart és a fagyot

Állja a vihart és a fagyot

Az utóbbi évek kiszámíthatatlan időjárása egyre nagyobb károkat okoz.

A hirtelen jött viharok  nemcsak a növényzetben,de mind több alkalommal a nagy hőmérséklet-különbség következtében kialakuló forgószelek, a létrejövő viharcellák miatt  komoly jégkárokat okoznak az épületekben, elsősorban a tetőkben.
 
A régebbi típusú cseréppel fedett épületek jelentős része ilyenkor komoly károkat szenved el, a helyreállításuk során  a tulajdonosok már pénztárcájukhoz mérten, a biztosítótól kapott kártérítéshez igazodva igyekeznek már korszerűbb,a környezeti károktól jobban védő tetőfedőt beszerezni.
 
A bólyi Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Construma díjat nyert cserepeit mind többen választják. Egyre nagyobb a népszerűsége az idei vásárdíjat nyert  Terrán Synusnak, ami innovatív, egyedülálló újdonságnak számít a tetőfelújításban, hiszen amellett, hogy extra tartós, vihar- és fagyálló, használatával akár 30 százalékkal könnyebb lehet az új tető a régihez képest.
 
Szinte szabályos sinus hullámformája teszi lehetővé azt, hogy statikailag a betoncserép súlya négy kilogramm körüli, s mindehhez nem kell tartóssági, vagy  használatbeli kompromisszumra kényszerülni. A súlycsökkenés a tetőfelújításoknál komoly előnyt jelent. A beton tömörsége miatt – hasonlóan a gyártó többi termékéhez – vízzáró, a tető súlya nem ingadozik. A termék alapanyagában színezett, színtartó. A felületkezelési eljárásoknak köszönhetően a környezeti hatásoknak – csapadék, koszosodás, mohásodás, UV sugárzás, egyéb időjárási viszontagságok – ellenáll. Nagy teherbírású és alaktartó. 
 
A legmodernebb Synus tetőcserépre, a Terrán világszínvonalú gyártási technológiájának köszönhetően az összes termékére a hazai beton tetőcserépgyártó cégek közül egyedüliként, kimagaslóan magas, 50 év garanciát ad vásárlóinak, akik körében rövid időn belül népszerű lett, ugyanis  már a  piacra kerülésének első évében több mint ezer házat fedtek be vele.

Utoljára frissítve: 2015-06-22 09:04:15

További híreink
Varieték hangulata a Zsolnay Negyed Éjszakáján
Exkluzív éjszakai tárlatvezetések, tűzshow, gyerekprogramok, slam poetry, koncertek, bűvész és akrobata előadások várják az érdeklődőket Pécsen a Zsolnay Negyedben.
2023-09-15 02:18:53, Hírek, Fókuszban Bővebben
A SzínHáz borai: Rozé ‘22 és a Summa Merlot
Folytatódik a Pécsi Nemzeti Színház és a Pécsi Tudományegyetem együttműködése.
2023-05-26 22:58:29, Hírek, Fókuszban Bővebben
Energiatudatosság és a mesterséges intelligencia
Az energiatudatosság és a mesterséges intelligencia lesz a XVI. Pollack Expo fókuszában.
2023-04-12 02:22:41, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott sz...
Bővebben >>