. Ma Ervin napja van.
Bernt Storck igazsága
2016-08-31 20:37:07
Bernt Storck igazsága

Bernt Storck igazsága

(jegyzet)Újabb kalandba vág bele jövő kedden a magyar labdarúgó válogatott,32 év után a világ futballtérképére is felkerülhet a magyar foci.


Persze rettenetesen nehéz feladat lesz. Feröer-szigetek, Lettország, Andorra, Svájc, Portugália. Utóbbi az Európa-bajnok. Főleg úgy lesz roppant nehéz dolga a csapatnak, hogy a magyar bajnokságból a keretbe érkezőknek szinte nulla a nemzetközi rutinjuk.


- Nagy várakozás nehezedik a csapatra, pedig fel kell tennünk a kérdést: miért várja el mindenki a válogatottól, hogy sikeres legyen, ha a klubok nem sikeresek nemzetközileg? A válogatott nem járhat a klubok előtt, ez fordítva működik. Nagyok az elvárások, miközben a magyar labdarúgásban egyetlen játékos, Nikolics Nemanja játszik európai kupában. A csoportban már csak emiatt is Portugália és Svájc a favorit, ezt nem szabad elfelejtenünk. Ennek ellenére szeretnénk megszerezni a második helyet – mondta Bernd Storck Telkiben a mai sajtótájékoztatóján.


Igen! Valaminek végre történnie kéne a klubfocinkban, másképp nem vesznek minket komolyan. Mindazonáltal szögezzük le a nagy kaland rajtja előtt, hogy bármit tesz Bernd Storck most, bárkit hív be a csapatba, megbízom benne. Egyébként ebben a selejtező csoportban nem elsősorban Lettország, Feröer és Andorra jelenti a nagy kihívást, hanem Svájc és a portugálok. Előbbi csapattal majd október 7-én találkozunk idehaza, szóval sok időnk nem lesz felépíteni magunkat.


A lényeg, hogy én már várom a jövő keddet, és leszámítva az esetlegesen lélektelen játékot, nem fogok haragudni, bármi lesz a vége ott fenn északon. Ha valamit szeretnénk elérni, a kötelező meccseket hozni kell! Onnantól pedig bízzunk a szerencsében, ami már kijár nekünk 30 év után. Bevezetőnek elég is ennyi, jövő kedden folytatjuk!
(Haász Rudolf)

Utoljára frissítve: 2016-08-31 20:44:24

További híreink
Schiffer Andrásnak máris sikerült belerúgnia Karikó Katalinba
Két éve nincs arra válasz, hogy liberális demokráciákban miként lehet kísérleti vakcinát előírni, emlékeztetett kritikusan az ügyvéd az ATV műsorában – idézi a mandiner.h...
2023-10-03 17:21:37, Hírek, Sport Bővebben
Történelmet írtak az ETTU-kupában a pécsi férfi asztaliteniszezők
A PTE PEAC asztalitenisz csapata bekerült a legjobb nyolc közé az ETTU-kupában amire hazánkban férfiak esetében még nem volt példa.
2021-03-31 19:40:50, Hírek, Sport Bővebben
Segítség a Sportoldának
A Pécsi Sportolda Sportegyesület a pécsi futball utánpótlás-nevelés meghatározó résztvevője.
2020-12-12 19:59:06, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott sz...
Bővebben >>