. Ma Helga napja van.
Bor-barangolás a Mecsek kincses ládájában
2022-09-17 00:21:05
Bor-barangolás a Mecsek kincses ládájában

Bor-barangolás a Mecsek kincses ládájában

Szeptember 17-én ismét megrendezésre kerül Mecseknádasdon a Pécsi Borvidék egyik legnépszerűbb programja, a Bor-Barangoló.


Mindez több mint egy pincejárás, hiszen az érdeklődőket egyrészt barangolási, kirándulási lehetőségek is várják, miközben pincesorról pincesorra haladnak, élvezve a Puszta-tető nyújtotta gyönyörű kilátást. Másrészt pedig a borkedvelőknek szakmai idegenvezetést tartanak a pincejáráshoz, díjnyertes helyi borászok vezetik be őket a borkóstolás rejtelmeibe. Lehetőség nyílik beszélgetni egy pohár borral a nádasdi borokról, a szüretről, vagy a falu látnivalóiról is.  A megfáradt látogatóknak vacsorázási lehetőség is jár a Hetényi Család Pincészetben, ahol kulturális program és Dumaszínház is teszi teljessé az élményt.  A Mecseknádasdi Szőlő- és Bortermelők Egyesülete, a Mecseknádasd Open Nkft. és a Pécs-Mecseki Borút Egyesület közös szervezésében megvalósuló rendezvényen napközben ingyenes kisbuszok is közlekednek a pincesorok között.

 

A rendezvény cél elsődleges célja a falu és annak pincesorainak bemutatása a látogatóknak, akik minősített borok kóstolása közben ismerkedhetnek meg Mecsknádasd színes borturisztikai kínálatával.

Utoljára frissítve: 2022-09-17 00:29:04

További híreink
Tíz év után újra népszámlálás
Már kitölthető az online a népszámlálási kérdőív.
2022-10-03 02:07:05, Hírek, Környezetünk Bővebben
A pécsiek dönthetnek-online társadalmi egyeztetés indul
Európai uniós forrásokból megvalósítandó mecsekoldali fejlesztésekről online társadalmi egyeztetést indít útjára a pécsi önkormányzat.
2022-10-02 02:55:18, Hírek, Környezetünk Bővebben
Útjára indult a Szépkorú Hálózat
„Szépkorú pkorú Hálózat – Idősek és nyugdíjasok lehetőségei. Programok, szolgáltatások és támogatások Pécs városában” címmel különleges kiadványt készített a PTE Pécs ny...
2022-10-01 02:26:00, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A neuroendokrin daganatok előfordulása az egész világon gyorsan növekvő tendenciát mutat.
Bővebben >>