. Ma Zita napja van.
Címvédés helyett apai örömök
2014-04-04 18:47:55
Címvédés helyett apai örömök

Címvédés helyett apai örömök

Megszületett Nagy Sándor kislánya, nem vállalta a címvédő meccset.


Aki látta, biztosan emlékszik Nagy és Bozai tavalyi, szentesi mérkőzésére, amit előbbi óriási csatában nyert meg és ezzel megszerezte a magyar bajnoki övet. A két ökölvívót képviselő Ferobox egyik tulajdonosa, Rácz Felix rögtön a meccs után bejelentette a visszavágó lehetőségét, melyet azóta vártak a sportág szerelmesei.


Nemrég még úgy tűnt, hogy április 18-án, a budapesti Barba Negrában ismét összejöhet a várva várt ütközet, az élet azonban most másképp alakította a dolgokat. Nagy Sándort ugyanis óriási öröm érte: megszületett első kislánya, Dóra. Érthető módon most első sorban az újszülöttnek és feleségének szeretné szentelni minden idejét.


Mint mondja, óriási érzés volt, hogy ott lehetett a  kislánya születésénél,  s éppen ezért most úgy érzi a férj és az apai feladatok prioritást élveznek, amelyeket nem tudott volna összehangolni az edzésekkel.  Kitért arra is, miután nem tudna száz százalékosan felkészülni a címmérkőzésre, és tanulva az utolsó meccsen elkövetett hibájából, nem szeretett volna így szorítóba lépni.  Hangsúlyozta, Bozai Gyula veszélyes ellenfél és bár tavaly legyőzte, de minden tiszteletet megérdemel a teljesítménye, hisz alaposan megdolgoztatott a bajnoki övért!


- A Ferobox nevében is szeretnék gratulálni Sanyinak  - mondja Bertók Róbert, aki maga is két gyermek édesapja. - Érthető, hogy most a család az első nála. Egy címmeccs pótolható és reméljük, rövidesen megtaláljuk Bozai Gyula új ellenfelét.


A budapesti gálán így sem lesz hiány izgalmakban, hiszen a Ferobox két ifjú titánja, Baran Attila és Baranyi Richárd is megküzd egymással a félnehézsúlyú magyar bajnoki kihívó pozíciójáért. Kötelek közé lép még az újdonsült nagypehelysúlyú magyar bajnok Kovács Zoltán (10-4-0, 3 KO/TKO), aki először teszi kockára címét Fikó Oszkár ellen (7-5-0, 5 KO/TKO), illetve az eseményen a Ferobox csapatból még Nagy „Lütyő" Imre (8-4-0, 4 KO/TKO), Laki Róbert (3-0-0) és Törteli Balázs (5-0-0, 1 KO/TKO) is megmutatja magát a fővárosi közönségnek.


A gálát, melyet a Sport Televízió élőben közvetít, április 18-án, pénteken rendezik.

Utoljára frissítve: 2014-04-04 19:02:18

További híreink
Schiffer Andrásnak máris sikerült belerúgnia Karikó Katalinba
Két éve nincs arra válasz, hogy liberális demokráciákban miként lehet kísérleti vakcinát előírni, emlékeztetett kritikusan az ügyvéd az ATV műsorában – idézi a mandiner.h...
2023-10-03 17:21:37, Hírek, Sport Bővebben
Történelmet írtak az ETTU-kupában a pécsi férfi asztaliteniszezők
A PTE PEAC asztalitenisz csapata bekerült a legjobb nyolc közé az ETTU-kupában amire hazánkban férfiak esetében még nem volt példa.
2021-03-31 19:40:50, Hírek, Sport Bővebben
Segítség a Sportoldának
A Pécsi Sportolda Sportegyesület a pécsi futball utánpótlás-nevelés meghatározó résztvevője.
2020-12-12 19:59:06, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Húsvétvasárnap kell majd a nyári időszámításra átállni, és ennek a sok negatív következménye mellett van egy k...
Bővebben >>