. Ma Ervin napja van.
Gyermekáldás hete Harkányban
2015-05-25 14:57:02
Gyermekáldás hete  Harkányban

Gyermekáldás hete Harkányban

Programozott nőgyógyászati ellátás, kiemelt meddőségi program – orvosok, pszichológusok számolnak be a meddőség hátteréről, a kezelés lehetőségeiről szól  a  május 31-ig tartó Gyermekáldás hete Harkányban.
 
E különleges tulajdonságának köszönhetően  kerültbe a Baranya Megyei Értéktárba a Harkányi gyógyvíz és fürdőkultúra, ami egyben mint az  egészségügyi turizmus egyik fontos eleme  az egyik kitörési pont lehet a megye gazdaságának, jelentős szerepet tölt be annak fejlesztésében. A Gyermekáldás Hete  programsorozat is ennek jegyében jött létre,  ami várhatóan  tovább növeli a látogatók számát.
 
Mint Péter Iván, a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház  főigazgatója elmondta, a nőgyógyászati problémával küzdő hölgyek számára az egészségügyi intézményben zajló gyógyvízre alapozott kórházi kezelésekből álló kúra jelenti a legtöbb esetben  az egyetlen esélyt arra, hogy gyermekük szülessen.
 
Mindehhez Hegyi Ákos, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója  a következőket tette hozzá,  ebben az esztendőben eddig már százezren keresték fel a gyógyfürdőt, s jelentősen nőtt a párok és családok száma. Annak a véleményének is hangot adott, ennek feltehetően  oka az is, hogy a gyógyfürdő  parkja nem csupán a nyugalom szigete a pihenni vágyóknak, de egyre több családi rendezvény helyszíne is.
 
A Gyermekáldás hete  keretében a szakmai előadások mellett a családi programok és kiállítások várják az érdeklődőket,  e mellett lehetőség nyílik számos terápiás eljárás kipróbálására, mint például a gyógytorna, vízi torna, művészet- és zeneterápia.

Utoljára frissítve: 2015-05-25 15:15:38

További híreink
Április 11. a Parkinson betegek világnapja
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
2024-04-11 22:55:44, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Világszenzáció: Karikó Katalin után egy nappal újabb magyar tudós kapott Nobel-díjat
Kutatótársával, az amerikai Drew Weissmannel megosztva Karikó Katalinnak ítélte a Svéd Királyi Akadémia a 2023-as fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjat a mRNS-alapú orvo...
2023-10-03 17:21:29, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A tangó tüzében izzik ismét Pécs
Ismét várja az érdeklődőket a Pécsi Nemzetközi Tangó Ünnep, immár harmadszor.
2023-09-29 02:19:13, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról. ...
Bővebben >>