. Ma Ervin napja van.
Kevés helyzet, unalmas meccs
2018-06-28 21:14:50
Kevés helyzet, unalmas meccs

Kevés helyzet, unalmas meccs

Csak a japánok számára van tétje a most következő mérkőzésnek, amellyel a H-csoport küzdelmei zárulnak le. A lengyel válogatott már kiesett.


A képlet itt is ugyanaz; egészen biztos továbbjutást csak győzelem jelenthet a japánoknak, döntetlen esetén – függően a másik meccs eredményétől – masszív számolgatás következik.


Talán ez is lehet az oka annak, hogy Akira Nisino hat helyen változtatta meg a jelenlegi kezdőcsapatát ahhoz képest, amellyel Szenegál ellen álltak fel. A védelem közepén ezúttal Makino kezd majd Sodzsi helyén, a középpályára Gotoku Szakai, Jamagucsi és Uszami került be Haszebe, Haragucsi és Inui helyére, elöl pedig Muto támad majd, feltehetően Okazakival, Kagava helyén. Okazaki pedig Oszakót váltja!


A lengyel csapatban feltehetőleg a felszabadult kísérletezés teszi lehetővé, hogy Adam Nawalka négy helyen is változtasson az előző körben látott csapathoz képest! Fabianski kezd majd a lengyel kapuban, Jedrzejczyk Pazdant, Kurzawa Rybust, Grosicki pedig Kownackit váltja majd a mezőnyben. Ennyit kell előzetesen tudni a csapatokról, lássuk ennek alapján a frissített kezdőcsapatokat!


A japán kezdőcsapat: Kavasima – Hiroki Szakai, Josida, Makino, Nagatomo – Gotoku Szakai, Jamagucsi, Sibaszaki, Uszami – Okazaki – Muto Szövetségi kapitány: Akira Nisino
A lengyel kezdőcsapat: Fabianski – Bednarek, Glik, Bereszynski – Kurzawa, Krychowiak, Goralski, Jedrzejczyk – Zielinski, Lewandowski, Grosicki Szövetségi kapitány: Adam Nawalka
Játékvezető: Janny Sikazwe (Zambia)


1. perc: A tiszta fehérben játszó lengyelek végzik el a kezdőrúgást, tiszta kékben védekezik az első támadás során Japán! A zambiai Janny Sikazwe kapta ezt a mérkőzést, ő dirigál ma!
13. perc: Muto kap labdát 18 méterre a kaputól, majd becélozza a jobb alsót, ahonnan Fabianski kiszedi, a lengyel védelem pedig takarít!
20. perc: Japán lép fel kezdeményezően, a lengyelek egyelőre csak védekeznek! Gól egyelőre nincs, az ázsiaiak ívelgetésekkel próbálkoznak, ezeket a lengyel védelem rendre hatástalanítja!
31. perc: ÓRIÁSIT VÉD KAVASIMA!!! Grosicki fejelt el a bal alsó irányába egy beadást egy kontra végét, nagyot kellett mentenie a japán kapusnak!
35. perc: Uszami válaszol egy éles szögből leadott lövéssel a másik oldalon, amit középre üt ki Fabianski, végül a labdát Glik rúgja el a kaputól!
45. perc: Janny Sikazwe egy percet hosszabbított, több nem is indokolt! Vége az első félidőnek.


Japán pedig nagyon örül annak, hogy 45 perccel közelebb került a továbbjutáshoz! Addig nincsenek is bajban, amíg Kolumbia nem vezet a másik meccsen! Többet tesz a győzelemért a japán csapat, de azért a lengyeleknek is volt egy veszélyes helyzetük. Az ívelgetéseket továbbra is hatástalanítja a lengyel védelem, szóval a szünetben valami mást kell kitalálnia Akira Nisinónak. Ez az eredményt tehát egyelőre japánnak jó!


46. perc: A japánok cserélnének a szünetben! Beállna Oszako, aki Okazakit szeretné váltani! Érdekes, hogy nem engedik! Folytatjuk a tudósítást! Japán végez el kezdőrúgást a második félidő elején!
47. perc: Csak most jöhet Oszako!
59. perc: VEZET LENGYELORSZÁG!!! Kurzawa baloldali beadására középen Bednarek érkezik, aki kapásból, 7 méterről tüzel a kapuba! Ez így kolumbiai és szenegáli továbbjutást jelent, hiszen kettővel rosszabb a japánok gólkülönbsége!
65. perc: Cserélnek a japánok, akiknek így most bele kell húzniuk! Uszami helyére érkezik Inui!
66. perc: Makino fellöki Lewandowskit, sárga lappal jutalmazza a mutatványt Janny Sikazwe!
74. perc: Hatalmas lengyel helyzet! Grosicki jobboldali beadását középen estében lövi kapura Lewandowski, de fölé megy! Ha nem esik el, ez gól!
79. perc: Kettőt cserélnek a lengyelek! Peszko és Teodorczyk érkezik Kurzawa és Zielinski helyére
82. perc: Japán csere! Mutót hozza le Akira Nisino és a helyére beküldi Haszebét!
91. perc: Vége a mérkőzésnek! Japán kevesebb sárga lapjának köszönhetően továbbjut, Lengyelország pedig szépen búcsúzik!

Egy kevés helyzetet hozó meccsen Adam Nawalka együttese gyötört be egy gólt és bár a japánok próbálták cserékkel felpörgetni ezt az összecsapást, az eredmény azt mutatja, hogy ez nem sikerült Japán majd Angliával vagy Belgiummal találkozik, ez az esti Anglia-Belgium rangadón dől majd el!                                                                                            (Haász Rudolf)

Utoljára frissítve: 2018-06-28 21:16:36

További híreink
Schiffer Andrásnak máris sikerült belerúgnia Karikó Katalinba
Két éve nincs arra válasz, hogy liberális demokráciákban miként lehet kísérleti vakcinát előírni, emlékeztetett kritikusan az ügyvéd az ATV műsorában – idézi a mandiner.h...
2023-10-03 17:21:37, Hírek, Sport Bővebben
Történelmet írtak az ETTU-kupában a pécsi férfi asztaliteniszezők
A PTE PEAC asztalitenisz csapata bekerült a legjobb nyolc közé az ETTU-kupában amire hazánkban férfiak esetében még nem volt példa.
2021-03-31 19:40:50, Hírek, Sport Bővebben
Segítség a Sportoldának
A Pécsi Sportolda Sportegyesület a pécsi futball utánpótlás-nevelés meghatározó résztvevője.
2020-12-12 19:59:06, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>