. Ma Zita napja van.
Nő helyett verést kapott
2017-03-29 17:57:29
Nő helyett verést kapott

Nő helyett verést kapott

Előzetes letartóztatásba helyezte a  Pécsi Járásbíróság  azt a pécsi férfit, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy kirabolt  és megvert egy férfit a baranyai megyeszékhelyen.

A nyomozás eddigi adatai szerint 2016. március 26-án, a hajnali órákban a sértett egy pécsi ház előtt található buszmegállóban szóba elegyedett a gyanúsítottal, aki azt ígérte, hogy szerez neki nőt, mert azzal foglalkozik. A beszélgetés során szóváltásba keveredtek, s vita alakult ki a gyanúsított és a sértett között, mert a vádlott több alkalommal kért a sértettől cigarettát, aki ennek során közölte, már nincs szüksége nőre, hazamegy.

A gyanúsított ekkor elkezdte lökdösni a sértettet, aki mobiltelefonján a 112 hívószámon segítséget kért, amikor ezt  a vádlott meglátta,  kicsit eltávolodott. A sértett ebből arra következetett, hogy a konfliktushelyzet megszűnt, nincs szüksége segítségre és elrakta a telefonját. Amikor a gyanúsított meghallotta, hogy a sértett a rendőri intézkedést lemondta, hátulról, nagy erővel fejbe ütötte, aki ettől  a földre esett.  Ezt követően  összerugdosta, majd a sértett ruhájából kivette annak mobiltelefonját, a pénztárcáját okirataival, bankkártyájával, egészségkártyájával együtt. Ezt követően leintett egy arra járó gépkocsit és elhagyta a helyszínt. 

 

A sértett egy közeli telefonfülkéből értesítette a rendőrséget a történtekről. A gyanúsítottat rövid időn belül elfogták, a sértettől eltulajdonított dolgokat nála megtalálták.

A jelentős tárgyi súlyú bűncselekmény gyanújára figyelemmel alaposan tartani lehet attól, hogy a büntetett előéletű gyanúsított szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, a sértett befolyásolásával, megfélemlítésével veszélyeztetné a bizonyítást, illetve újabb bűncselekményeket követne el.

A határozat ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.

Utoljára frissítve: 2017-03-29 18:01:25

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyarországon a költészet napját József Attila születésnapján, április 11-én tartják 1964. óta.
Bővebben >>