. Ma Géza napja van.
PTE! Kultúrfeszt
2021-01-26 19:58:20
 PTE! Kultúrfeszt

PTE! Kultúrfeszt

Virtuálisan csempészi vissza a mindennapjainkba a pécsi hallgatói életérzést az Irány a PTE! Kultúrfeszt, amelyen tíz kar 170 programja várja az érdeklődőket több napon át, közel 300 szereplővel.

A Pécsi Tudományegyetem tíz karán több mint háromszáz képzéssel várja a következő tanévben felsőoktatási tanulmányaik színhelyéül Pécset választó fiatalokat. A sokszínű, minőségi képzést nyújtó, 650 éves hagyományaira büszke pécsi felsőoktatás azonban sokkal több, mint pusztán a tanulmányok elvégzése. Pécsi egyetemistának lenni egyedülálló és örök életre meghatározó élmény.


Az utóbbi egy év rendkívüli körülményei a megszokottól eltérő megoldásokat is életre hívnak: ilyen kreatív, új rendezvény az Irány a PTE! Kultúrfeszt.  A hivatalos tájékoztatók, szakmai beszélgetések, szülői fórumok mellett szinte minden olyan megjelenik, amiben majd Pécsett is részük lesz a leendő gólyáknak: gasztronómia, koncertek, színház, sport, tánc, kiállítás és számos más interaktív esemény várja pket ebben az öt napban.


Beck Zoli főz és zenéről beszélget, Tibi atya a titkait fedi fel. Kóstolhatnak kávét és csokit az érdeklődők, élőben  játszik a Playback Színház,  lehet sakkozni a Pécsi közgáz dékánjával,  de szó esik tehetséggondozásról, külföldi ösztöndíjakról, koncertezik a PTE Brass Band,- találkozhatunk a Halott Pénz tagjaival, Dibusz Dénessel, Michelisz Norberttel , megtudhatják mit takar a  Nyitott Egyetem, a Pécs Hangja program.

A fesztivált Nash K dj szettje zárja pénteken este.

Utoljára frissítve: 2021-01-26 19:59:17

További híreink
Új épületdiagnosztikai eljárásokat tesztelnek
Az épületek mozgásából eredő környezeti katasztrófák megelőzését segíthetik a Pécsi Tudományegyetem (PTE) műszaki karán zajló kutatások.
2021-02-23 21:21:23, Hírek, Környezetünk Bővebben
Nemzetünk hímes tojásai 2021
Húsvétváró program indul a magyar lakta területeken élők részére, melynek célja, hogy egy virtuális és egy valós kiállításon is bemutassuk, milyen hímes tojások készülnek...
2021-02-21 18:59:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Megkezdődött a faszobrok restaurálása
A mohácsi csata 500. évfordulójának méltó megünneplése nemcsak az emlékhely, illetve a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság, hanem egész hazánk számára fontos feladat.
2021-02-20 13:56:16, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mohácsi csata 500. évfordulójának méltó megünneplése nemcsak az emlékhely, illetve a Duna-Dráva Nemzeti Park...
Bővebben >>