. Ma Ervin napja van.
PTE! Kultúrfeszt
2021-01-26 19:58:20
 PTE! Kultúrfeszt

PTE! Kultúrfeszt

Virtuálisan csempészi vissza a mindennapjainkba a pécsi hallgatói életérzést az Irány a PTE! Kultúrfeszt, amelyen tíz kar 170 programja várja az érdeklődőket több napon át, közel 300 szereplővel.

A Pécsi Tudományegyetem tíz karán több mint háromszáz képzéssel várja a következő tanévben felsőoktatási tanulmányaik színhelyéül Pécset választó fiatalokat. A sokszínű, minőségi képzést nyújtó, 650 éves hagyományaira büszke pécsi felsőoktatás azonban sokkal több, mint pusztán a tanulmányok elvégzése. Pécsi egyetemistának lenni egyedülálló és örök életre meghatározó élmény.


Az utóbbi egy év rendkívüli körülményei a megszokottól eltérő megoldásokat is életre hívnak: ilyen kreatív, új rendezvény az Irány a PTE! Kultúrfeszt.  A hivatalos tájékoztatók, szakmai beszélgetések, szülői fórumok mellett szinte minden olyan megjelenik, amiben majd Pécsett is részük lesz a leendő gólyáknak: gasztronómia, koncertek, színház, sport, tánc, kiállítás és számos más interaktív esemény várja pket ebben az öt napban.


Beck Zoli főz és zenéről beszélget, Tibi atya a titkait fedi fel. Kóstolhatnak kávét és csokit az érdeklődők, élőben  játszik a Playback Színház,  lehet sakkozni a Pécsi közgáz dékánjával,  de szó esik tehetséggondozásról, külföldi ösztöndíjakról, koncertezik a PTE Brass Band,- találkozhatunk a Halott Pénz tagjaival, Dibusz Dénessel, Michelisz Norberttel , megtudhatják mit takar a  Nyitott Egyetem, a Pécs Hangja program.

A fesztivált Nash K dj szettje zárja pénteken este.

Utoljára frissítve: 2021-01-26 19:59:17

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Környezetünk Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Környezetünk Bővebben
Díjátadó borkóstolóval színesítve
Pécsen a Jókai Rendezvényházban került sor a Pécsi Borvidék Hegyközsége által szervezett Best of Pécs Díjátadóra és Sétáló Borkóstolóra.
2024-04-21 21:49:36, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>