. Ma Ervin napja van.
Rövid időn belül két baleset
2014-10-13 23:22:29
Rövid időn belül két baleset

Rövid időn belül két baleset

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek történtek a kora esti órákban Pécsett. A Faiskola utcában történtnél egy sérült életét vesztette.


Délután öt órakor érkezett a bejelentés a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, mely szerint  két személygépkocsi ütközött Pécsett, a Faiskola utcában, ahol a baleset következtében öten megsérültek, közülük négyet a mentők kórházba szállítottak.


A rendelkezésre álló adatok alapján a Faiskola utcában a Siklósi út felől a Nagyárpádi út felé haladt egy személygépkocsi, ami a Nagyárpádi út Faiskola utca kereszteződésében a kanyarodó főút ellenére egyenesen haladt tovább a Faiskola utcával szemben lévő telephelyre, amelynek során nekiütközött  a Nagyárpádi útról - a főútvonalról - bekanyarodni szándékozó személygépkocsinak. A baleset következtében öten megsérültek. A sérültek közül négyet a mentők kórházba szállítottak. Egy 80 éves nő a gondos orvosi ellátás ellenére a kórházban belehalt sérüléseibe. A Pécsi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Alig egy órával  az előbbi után újabb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt  az Arányosi úton. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság  ügyeletére este hat óra után néhány perccel érkezett  a bejelenté, amely szerint két személygépjármű  frontálisan ütközött a Nagybani piac környékén.


A rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan okok miatt két személygépkocsi frontálisan ütközött Pécsett, az Arányosi úton a Faiskola és a Nagybani piac közötti útszakaszon. A baleset következtében - az elsődleges adatok alapján - hárman könnyű sérüléseket szenvedett, őket mentők kórházba szállították. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a rendőrök a forgalmat a Csemete átjárónál és az Eszék utca elé terelték el. A Pécsi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával megkezdte a baleset körülményeinek kivizsgálását.

Utoljára frissítve: 2014-10-13 23:23:55

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról. ...
Bővebben >>