. Ma Vazul napja van.
Tervezd meg télen a saját öntözőrendszered!
2020-11-16 21:05:26
Tervezd meg télen a saját öntözőrendszered!

Tervezd meg télen a saját öntözőrendszered!

A tél jó lehetőséget biztosít például a saját öntözőrendszerünk megtervezésére. A következő cikkben tehát a tervezés legfontosabb szempontjairól olvashatsz bővebben.

 

Mihez mit?

 

A jó tervezés tehát sok fáradságos munkától kímélhet meg minket, így alaposan meg kell fontolnunk, milyen típusú rendszerre lesz szükségünk. Tulajdonképpen ez nagyban függ attól is, hogy mit szeretnénk öntözni vele.

 

Lássuk, mihez mit érdemes alkalmazni! A gyep és a szabadföldi növénykultúrák öntözéséhez a szórófejes rendszerek alkalmasak. A fóliasátrak, üvegházak esetében viszont már a csepegtetőrendszerek a gazdaságosabbak. 

 

Ha mindezzel tisztában vagyunk, érdemes azt is figyelembe venni, hogy mekkora az öntözendő terület. Ez egy fontos szempont, mivel minél nagyobb a locsolni kívánt terület, annál több szórófejre, csepegtető gombára vagy vezetékre lesz szükségünk. 

 

Vásárlás előtti döntés

 

Mint azt láthatod, az öntözőrendszer tervezése egy hosszadalmas folyamat, ezért kiváló ötlet télen hozzákezdeni, hogy a szezonra még időben be tudjunk szerezni minden szükséges eszközt. 

 

Mivel ma már megannyi termék közül válogathatsz, fontos eldönteni, hogy milyen márkájú szórófejeket, vezérlőket és kiegészítőket érdemes megvenni. Szerencsére az internet ebben nagy segítséget nyújt. Ezenkívül az AutomataÖntözőrendszer.com csepegtető öntözés termékei segítenek minőségi darabokat beszerezni, s legjobb márkákkal támogatni rendszered. 

 

Miért éppen az automata öntözőrendszer?

 

Azoknak, akiknek még korábban nem volt ilyen rendszer otthonukban, talán nem teljesen tiszta, milyen előnyökkel jár az automata öntözőrendszer kiépítése. Számukra szeretnénk néhány sorban összefoglalni mindezt. 

 

Az egyik ilyen előny például az idő- és víztakarékosság. Egy-egy locsolás elég sok időt vesz el a napunkból, ráadásul a nagyobb területeken már képtelenség megoldani. Arról nem is beszélve hogy a kétkezi öntözés során rengeteg vizet pocsékolunk el. Olyan is gyakran előfordul, hogy egy hosszabb utazáson veszünk részt, s ilyenkor az is problémás lehet, hogy ki helyettesít majd minket a locsolásban. 

 

Egy automata öntözőrendszer segít kiküszöbölni ezeket a problémákat. Ráadásul pontosan beállíthatjuk, hogy mikor, hova és mennyi vizet szeretnénk eljuttatni. Sőt, már a távolból is irányíthatjuk működését.

 

Remélem sokat segítettem, hogyan érdemes nekiállni a tervezésnek, és ennek köszönhetően tavasszal a te otthonod is egy csodás öntözőrendszerrel gazdagodik majd!

További híreink
Varieték hangulata a Zsolnay Negyed Éjszakáján
Exkluzív éjszakai tárlatvezetések, tűzshow, gyerekprogramok, slam poetry, koncertek, bűvész és akrobata előadások várják az érdeklődőket Pécsen a Zsolnay Negyedben.
2023-09-15 02:18:53, Hírek, Fókuszban Bővebben
A SzínHáz borai: Rozé ‘22 és a Summa Merlot
Folytatódik a Pécsi Nemzeti Színház és a Pécsi Tudományegyetem együttműködése.
2023-05-26 22:58:29, Hírek, Fókuszban Bővebben
Energiatudatosság és a mesterséges intelligencia
Az energiatudatosság és a mesterséges intelligencia lesz a XVI. Pollack Expo fókuszában.
2023-04-12 02:22:41, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Street–Up címmel látható kiállítás Pécsen a Zsolnay Kulturális Negyed m21 Galériájában.
Bővebben >>