. Ma Angelika napja van.
Tervezd meg télen a saját öntözőrendszered!
2020-11-16 21:05:26
Tervezd meg télen a saját öntözőrendszered!

Tervezd meg télen a saját öntözőrendszered!

A tél jó lehetőséget biztosít például a saját öntözőrendszerünk megtervezésére. A következő cikkben tehát a tervezés legfontosabb szempontjairól olvashatsz bővebben.

 

Mihez mit?

 

A jó tervezés tehát sok fáradságos munkától kímélhet meg minket, így alaposan meg kell fontolnunk, milyen típusú rendszerre lesz szükségünk. Tulajdonképpen ez nagyban függ attól is, hogy mit szeretnénk öntözni vele.

 

Lássuk, mihez mit érdemes alkalmazni! A gyep és a szabadföldi növénykultúrák öntözéséhez a szórófejes rendszerek alkalmasak. A fóliasátrak, üvegházak esetében viszont már a csepegtetőrendszerek a gazdaságosabbak. 

 

Ha mindezzel tisztában vagyunk, érdemes azt is figyelembe venni, hogy mekkora az öntözendő terület. Ez egy fontos szempont, mivel minél nagyobb a locsolni kívánt terület, annál több szórófejre, csepegtető gombára vagy vezetékre lesz szükségünk. 

 

Vásárlás előtti döntés

 

Mint azt láthatod, az öntözőrendszer tervezése egy hosszadalmas folyamat, ezért kiváló ötlet télen hozzákezdeni, hogy a szezonra még időben be tudjunk szerezni minden szükséges eszközt. 

 

Mivel ma már megannyi termék közül válogathatsz, fontos eldönteni, hogy milyen márkájú szórófejeket, vezérlőket és kiegészítőket érdemes megvenni. Szerencsére az internet ebben nagy segítséget nyújt. Ezenkívül az AutomataÖntözőrendszer.com csepegtető öntözés termékei segítenek minőségi darabokat beszerezni, s legjobb márkákkal támogatni rendszered. 

 

Miért éppen az automata öntözőrendszer?

 

Azoknak, akiknek még korábban nem volt ilyen rendszer otthonukban, talán nem teljesen tiszta, milyen előnyökkel jár az automata öntözőrendszer kiépítése. Számukra szeretnénk néhány sorban összefoglalni mindezt. 

 

Az egyik ilyen előny például az idő- és víztakarékosság. Egy-egy locsolás elég sok időt vesz el a napunkból, ráadásul a nagyobb területeken már képtelenség megoldani. Arról nem is beszélve hogy a kétkezi öntözés során rengeteg vizet pocsékolunk el. Olyan is gyakran előfordul, hogy egy hosszabb utazáson veszünk részt, s ilyenkor az is problémás lehet, hogy ki helyettesít majd minket a locsolásban. 

 

Egy automata öntözőrendszer segít kiküszöbölni ezeket a problémákat. Ráadásul pontosan beállíthatjuk, hogy mikor, hova és mennyi vizet szeretnénk eljuttatni. Sőt, már a távolból is irányíthatjuk működését.

 

Remélem sokat segítettem, hogyan érdemes nekiállni a tervezésnek, és ennek köszönhetően tavasszal a te otthonod is egy csodás öntözőrendszerrel gazdagodik majd!

További híreink
Állatvédelmi jótanácsok a zord hideg esetére
Az elkövetkező napokban durva fagyok jönnek.
2022-12-19 21:44:12, Hírek, Fókuszban Bővebben
Putyin hirtelen egy 625 milliárd forintos keretet ígért Orbán Viktornak
Nem pusztán a Magyarországnak szállított gázmennyiségről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden Moszkvában.
2022-02-03 20:01:51, Hírek, Fókuszban Bővebben
Új épületszárny, megújult park
Megkezdődött a tanév az egyetemeken is, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán egy új ultramodern épületszárnyba kezdhették meg a tanulmányaikat a hallg...
2021-09-07 21:00:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Már a harmadik nagyjátékfilm befejezésén dolgozik a Pécs City Studios 2022-es tavaszi nyitása óta.
Bővebben >>