. Ma Ervin napja van.
Tizenegy év után találták meg a holttestét
2020-12-18 19:08:57
Tizenegy év után találták meg a holttestét

Tizenegy év után találták meg a holttestét

A rendőrség a kezdetektől gyanította, hogy nem csupán eltűnésről van szó, a 2009. szeptember 28-án eltűn, akkor 45 éves férfi esetében.


A rendőrség honlapján pénteken közzétett közleményben nem nevezték meg az áldozatot, mindössze annyit tettek közzé, hogy budapesti, XVII. kerületi otthonába 2009. szeptember 28-án  nem tért haza. Az eltűnésekor 45 éves férfi földi maradványait október 23-án találták meg Baranyajenő térségében.

 

A rendőrség a  kezdetektől gyanította, hogy többről van szó, a férfi nem saját elhatározásából tartózkodhat ismeretlen helyen, hanem bűncselekmény áldozata lett. A kitartó nyomozás és  a minden részletre kiterjedő adatgyűjtés eredményeképpen 2019-ben olyan információk jutottak a rendőrség birtokába, ami megerősítette, az eltűnt férfi  emberölés áldozatává vált.    A nyomozás során arra is fény derült, hogy hol rejtették el a holttestet. Ennek birtokában találták meg a  nyomozók Baranyajenő térségében, majd azonosították a sértett földi maradványait.

 A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztályának munkatársai a jelenleg büntetés-végrehajtási intézetben lévő H. Attila 50 éves magyar állampolgárt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás minden részletre kiterjedően folyamatban van.

Utoljára frissítve: 2020-12-18 19:14:46

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az építőipari megrendelések csökkenése magával hozza a külföldi, uniós munkavállalás lehetősége iránti fokozot...
Bővebben >>