. Ma Ervin napja van.
Úgy gondolta, most sikerül
2015-03-04 16:37:15
Úgy gondolta, most sikerül

Úgy gondolta, most sikerül

Úgy gondolta, most nem kapják el. Ismét jelentős mennyiségű csempészett parfümöt találtak annál a macedón férfinál, aki nem olyan régen már lebukott.

Több mint ezer doboz parfümöt és ütven napszemüveget foglaltak le a NAV pénzügyőrei az M7-es autópályán, attól a macedón férfitől, akinek az autójában már  két héttel korábban is hamis illatszereket találtak.

A pénzügyőrök az M7 autópályán egy olasz rendszámú gépkocsit ellenőriztek, amelyet, mint kiderült  egy macedón férfi vezetett. Az autó csomagtartójából és az utastérből összesen 1023 doboz különféle márkájú - Chanel, Armani, Dior, Paco Rabanne, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Versace, Jean Paul Gautier, Lancome, Gucci, Valentino, Burberry, BVLGARI - parfüm került elő, amelyek kivétel nélkül  hamisítványok voltak.

Az adatok egyeztetése során az is kiderült, hogy macedón férfi két hete  - feleségével együtt - már megpróbált hamis parfümöket kicsempészni, akkor több mint 1700 doboznyit találtak náluk.

A pénzügyőrök a mintegy 2 millió forint értékű hamis termékeket lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Utoljára frissítve: 2015-03-04 16:43:07

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem véletlen, hogy elődeink igen sok színes és érdekes szokással ünnepelték a húsvétot.
Bővebben >>