PÉCSI HÍRHATÁR - Az irodaköltöztetés legfontosabb lépései

PÉCSI HÍRHATÁR
   
 2021.02.28.
 Vasárnap
Ma Elemér napja van.
Holnap napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 02. 11. 19:51     


Az irodaköltöztetés legfontosabb lépései
Az irodaköltöztetés nem tartozik a legegyszerűbb tennivalók közé, noha természetesen nem megoldhatatlan feladatról van szó.

Ugyanis határozottan nehezítő tényező, hogy az irodai munka nem állhat meg, nem lehet hetekre, de sok esetben még napokra sem megakasztani a munkafolyamatokat, ellenkező esetben elbukott projektekkel, ezáltal pedig jelentős bevételkieséssel lehet számolni. De mit tehetünk annak érdekében, hogy a felmerülő problémákat minimalizálni tudjuk? Ennek jártunk utána.

 

Kezdjük a költöztetést teendőlista megírásával!

 

A teendőlista írása manapság nagyon trendi lett, de ez nem baj, hiszen bizonyítottan haszna van. Persze nem csupán a napi vagy a heti teendőkről érdemes listát vezetni, hanem az egyes folyamatokról is, mint amilyen a költözés, legyen szó lakás vagy iroda költöztetéséről.

 

A lista írásakor ugyanis sorba vehetjük a szükséges teendőinket, nem fogunk semmit elfelejteni, és ha valamilyen módon jelezzük a listán, hogy mely feladatokkal készültünk már el, akkor az is rögtön átláthatóvá válik, hogy mennyi feladatunk maradt még a költözésig.

 

Mérjük fel a helyszínt és szelektáljunk egyidőben!

 

A költöztetés során a legnagyobb feladat nyilvánvalóan a szükséges holmi felmérése és szükség esetén a csomagolása. Azonban mielőtt minden egyes tételt nekilátnánk becsomagolni, ajánlott megfontolni, hogy az adott dolog, legyen szó iratról, gépről vagy akár bútorról, valóban kelleni fog-e az új helyen. A már szükségtelen iratokat megsemmisíthetjük, a gépeket a megfelelő helyeken leadhatjuk, és a szükségtelen bútorokat pedig kiselejtezhetjük, de ha olyan állapotban vannak, akkor akár eladásra is kínálhatjuk.

 

A szelektálásnak azért is van jelentősége egy költöztetés során, mert egyrészt a költöztetendő holmi csökkentésével mérsékelhető a költöztetés költsége is, másrészt pedig a felesleges dolgok átköltöztetésével sok esetben rengeteg értékes hely kerül lefoglalásra, holott erre nem lenne szükség.

 

Kérjünk profi segítséget!

 

Bár elsőre bizonyára költséghatékony megoldásnak tűnik a munkatársak segítségét kérni a költöztetésben, de ha kiszámoljuk ennek a díjazását, illetve figyelembe vesszük egy profi költöztető cég szolgáltatásának árait, nem biztos, hogy jobban járunk, ha saját magunk próbáljuk megoldani a feladatot. Nem beszélve arról, ha bármelyik kolléga rosszul emel a költöztetés során, akkor az munkahelyi balesetnek számít, aminek nem csupán anyagi vonzata van, hanem akár hetekre is kieshet a munkavállaló.

 

Többek közt ezért is éri meg egy profi csapatot megbízni, akik nem csupán a csomagolás terhét vehetik le a vállunkról, hanem a szállítást is, és mindezt a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban.

 

Amennyiben neked is irodaköltöztetésben jártas, megbízható költöztető cégre van szükséged, keresd a Visszuk.hu profi szakembereit, biztosan nem fogod megbánni!


További hírek

  Az új igazgató Andricz Bertold
2021. 02. 26. 19:55 pecsi-hirhatar.hu
  Hajléktalanokat bántalmaztak
2021. 02. 25. 20:21 pecsi-hirhatar.hu
  Új épületdiagnosztikai eljárásokat tesztelnek
2021. 02. 23. 21:21 pecsi-hirhatar.hu
  Nemzetünk hímes tojásai 2021
2021. 02. 21. 18:59 pecsi-hirhatar.hu
  Megkezdődött a faszobrok restaurálása
2021. 02. 20. 13:56 pecsi-hirhatar.hu
  Új tantárgy az egyetemen, Környezettudatos Készházépítés
2021. 02. 19. 19:09 pecsi-hirhatar.hu
  Két "enfarkába harapó kelgyó”
2021. 02. 18. 01:14 pecsi-hirhatar.hu
  Orrspray segíthet a vírus legyőzésében?
2021. 02. 17. 19:03 pecsi-hirhatar.hu
  Hat évtizede szenvedélyük a báb
2021. 02. 15. 21:45 pecsi-hirhatar.hu
  Fürdőszobai penészesedés
2021. 02. 15. 19:36 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport